Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حسینعلی وکیل،  در بیست و هشتمین نشست رسمی شورای اسلامی شهر کاشان گفت: این مساله باید از لحاظ علمی و آکادمیک با تربیت متخصصین و کارشناسان راهکارهایی در مقاوم کردن این بناهای ارزشمند  انجام دهیم.

وی،ایجاد رشته مقاوم سازی بناهای تاریخی در دانشگاه کاشان را پیشنهاد داد و گفت: ایران نیز مانند بسیاری ازنقاط جهان درمبحث مقاوم سازی آثار تاریخی ضعیف است و تنها چند کشور معدود مانند ایتالیا و مجارستان اقداماتی در این زمینه انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌گفته‌وی، برداشتن قدم های اساسی برای رفع دغدغه ها و نگرانی های موجود دراین زمینه به صورت تخصصی در دانشگاه کاشان ضروری است و شورای شهر نیز در این زمینه هرگونه همکاری را انجام می دهد.

احیای لعاب زرین فام کاشان 

نایب رئیس شورای شهر کاشان با بیان اینکه موفقیت های دانشگاه کاشان می تواند یک برند برای کاشان محسوب شود،افزود: دکتر عباس اکبری از اساتید دانشگاه کاشان بعد از چند قرن مجددا توانسته لعاب زرین فام را که توسط خاندان ابی طاهر تولید می شده و برند کاشان بوده است را مجددا کشف و تولید کند که افتخار بزرگی برای این شهر در جهان و ایران است.

 

وکیل،  تصریح کرد: مدیریت شهری نیز با تقدیر از این اتفاق نهایت حمایت خود را از توسعه این صنعت که جزوصنایع دستی می باشد اعلام می کند.

 

وی با بیان اینکه موضوع صنایع دستی زمینه های ترویج و توسعه توریسم و اشتغالزایی را فراهم می کند ،افزود: خوشبختانه رشته صنایع دستی در دانشگاه کاشان فعال است.

راه اندازی کمیته احیای صنایع دستی بویژه نساجی 

به‌گفته‌وی، صنایع دستی در اولویت  شورا نیز این موضوع قرار دارد بطوریکه دراین رابطه کمیته ای برای احیاء صنایع دستی بویژه در بخش نساجی باهدف ارتقا حیات در بازار تاریخی کاشان ورونق اشتغال تشکیل شده است.

 

نایب رئیس شورای اسلامی شهر کاشان، در بحث آموزش شهروندی نیز انعقاد یک توافقنامه بین سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری و دانشگاه کاشان را یادآورشد و گفت: بر اساس این تفاهم نامه جزوه آموزشی توسط مرکز کاشان شناسی در معرفی میراث فرهنگی حوزه فرهنگی کاشان تدوین می شود.

 

وکیل،  اظهارداشت: سه موضوع آثار کالبدی، میراث معنوی و صنایع دستی در این تفاهم نامه به دانش آموزان معرفی می شود و از ابتدای سال آینده ضمن انتقال جزوات به معلمان ابتدایی از طریق آموزش های ضمن خدمت این طرح با همکاری آموزش وپرورش شروع خواهدشددهد.

 

شعارزدایی در عمل به اقتصاد مقاومتی 

 

رئیس شورای اسلامی شهر کاشان، نیز در این نشست اظهارکرد: اگر بخواهیم در جمهوری اسلامی ایران با شاخص های امام راحل، مقام معظم رهبری، الگوهای دین اسلام و روایات و احادیث حرکت کنیم بایستی الگوهای اقتصاد مقاومتی را با شعارزدایی و ایمان برای رسیدن به یک نتیجه دنبال کنیم.

 

علی رسول زاده، نیاز به توانمندی‌های دانشگاهیان برای حل مسائل شهری را تاکیدکرد و افزود :مدیریت شهری ایمان و اعتقاد راسخ به توانمندی های اساتید و دانشگاهیان دارد که بایستی در اجرایی کردن حل مسائل پیش روی شهر از نظریات آنها استفاده شود.

ضرورت انسجام مدیریت شهری 

وی انجام کار زیربنایی و اساسی توسط دانشگاهیان با موضوع اقتصاد مقاومتی را برای حرکت به سمت اجرایی شدن میز صنعت، گردشگری، و کارآفرینی خواستارشد.

 

به‌گفته‌وی، همه سخن از انسجام مدیریت شهری میزنیم ولی در عمل به گونه دیگر هستیم پس باید هرمجموعه ای ابتدا خودش را اصلاح کند سپس بدنبال اصلاح جامعه باشد و اگراحساس  نیاز به معنای واقعی شد کارگروه ها در رابطه با مسائل اساسی شهر تشکیل و تلاش های خود را نتیجه برساند.

 

رییس شورای اسلامی شهر کاشان، با تاکید بر کاربردی کردن کارهای دانشگاه ها به شکل پویا با صنعت و شهرداری گفت: روند ارتقاء دانشگاه کاشان در تمام زمینه ها کاملا مشهود است.

 

رسول زاده، افزود: شورای شهر آمادگی هرگونه همکاری با دانشگاه کاشان را دارد تا با اختصاص زمان های مشخص و برگزاری جلسات مستمر مسائل مرتبط با توسعه شهر را جمع بندی و اجرایی کند و حتی متولی مرکز پژوهش های شورا باشد.

لزوم نقد و بررسی شرایط جامعه 

وی در پایان با تاکید بر ترس نداشتن از نقد و بررسی اوضاع و شرایط روز جامعه و فرارنکردن مسوولان از شنیدن آن گفت: اجازه بدهیم دانشجویان حرف خود را بزنند ولی آموزش هم بدهیم که با احترام سخن بگویند شاید مطالبی بگویند که بهترازما متوجه یک موضوع شده باشند.

 

شایان ذکر است بیست و هشتمین نشست رسمی شورای اسلامی شهر کاشان با حضور رییس و معاونین دانشگاه کاشان برگزار شد.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۴۲۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا اسلامی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری از مهر ماه امسال مدرسه کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز در استان نخواهیم داشت، گفت: حدود ۶۷۰ مدرسه معادل ۳۰ درصد از ۲۲۳۸ مدرسه استان به مقاوم‌سازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه جهت گیری پروژه‌های خیر ساز به سمت حذف مدارس تخریبی و احداث مدارس مقاوم است، افزود: سال گذشته در قالب طرح شهید پناهی حذف مدارس کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز را در استان دنبال کردیم که از این طرح‌ها فقط ۲ پروژه باقی مانده است که تا مهرماه ساخت مدرسه جایگزین آنها به سرانجام می‌رسد.

اسلامی با بیان اینکه طبق هدف‌گذاری سال گذشته ۲۱۷ کلاس درس در قالب ۴۰ پروژه تحویل آموزش و پرورش شد که شامل دو پروژه به‌صورت ورزشی و ۳۸ باب مدرسه بود، ادامه داد: چهار پروژه در ابهر، سه پروژه ایجرود، ۱۲ پروژه در خدابنده، ۹ پروژه در زنجان، هشت پروژه در ماهنشان، دو پروژه در طارم و دو پروژه در سلطانیه داشتیم که این پروژه‌ها در مجموع ۲۱۷ کلاس درس را شامل می‌شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با اشاره به ضرورت تأمین زیرساخت‌های آموزشی در طرح‌های نهضت ملی مسکن قبل از استقرار جمعیت در این مراکز جمعیتی، گفت: توجه به این موضوع، مانع بروز مشکل در آینده می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۱۸ قانون شورای عالی آموزش و پرورش، افزود: طبق این قانون، انبوه‌سازانی که ساخت بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی را عملیاتی می‌کنند، باید خدمات آموزشی از جمله ساخت مدرسه را برای ساکنان این واحدها اجرا کنند که این امر در حال حاضر در مناطقی مانند گلشهر کاظمیه و پونک این قانون عملی نشده است و این مناطق با کمبود مدارس مواجه‌اند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با تاکید بر لزوم برقراری عدالت آموزشی در استان و بویژه مناطق کم‌برخوردار و دورافتاده استان، گفت: طبق زمان بندی پروژه‌هایی که به‌صورت خیر ساز بودند و بویژه در مناطق روستایی به سمت حذف مدارس تخریبی و احداث مدارس مقاوم پیش رود.

اسلامی از برگزاری جشنواره خیران مدرسه‌ساز زنجان در ششم مرداد ماه خبر داد و افزود: خیرین یکی از منابع تأمین اعتبار برای ساخت و نوسازی مدارس، مجامع خیران مدرسه‌ساز و خود خیران مدرسه‌ساز هستند.

کد خبر 6100642

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • تولید «تیرآهن بال‌پهن» در راستای ایمن‌سازی ساختمانهای کشور در برابر زلزله
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی